Η εταιρία Ηλίας Χαρτοματζίδης και Σία Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2005 στην Θεσσαλονίκη με τον διακριτικό τίτλο Borea Home Textiles και δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας λευκών ειδών (παπλώματα, κουβέρτες, ριχτάρια, πετσέτες, μπουρνούζια) στην εγχώρια ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μια γκάμα από μοντέρνα και κλασικά σχέδια τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αισθητική σε προσιτή τιμή. Τα Borea home textiles διατίθενται πανελλαδικά σε επιλεγμένα καταστήματα λευκών ειδών.

Γιατί να επιλέξτε Borea:

Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής: Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού για ποιότητα, ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα οικονομία.

Ποικιλία σχεδίων και στυλ: Ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της αγοράς και της μόδας και φροντίζουμε ώστε τα σχέδια και η συλλογή των προϊόντων μας να καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Με τα Borea home textiles μπορείτε να εξοπλίσετε και να ανανεώσετε τόσο ένα μοντέρνο όσο και ένα κλασσικό σπίτι προσδίδοντας του φρεσκάδα και στυλ.

Προσωπική εξυπηρέτηση: Φροντίζουμε να γνωρίζουμε προσωπικά τον πελάτη και τις ανάγκες - επιθυμίες του και επιβλέπουμε την ορθή εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας του.

Γρήγορη αποστολή παραγγελιών-Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης:  Έχουμε επενδύσει σε σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης στην καρδιά του κέντρου μεταφορών της Θεσσαλονίκης ώστε οι παραγγελίες μας να εκτελούνται γρήγορα και να αποστέλλονται χωρίς καθυστερήσεις.

Ελληνικά ΠροϊόνταΜεταποίηση-Παραγωγή στην Ελλάδα: Η παραγωγή ενός όλο και μεγαλύτερου μέρους των προϊόντων μας, η μεταποίηση, ο σχεδιασμός αλλά και η παραγωγή των συσκευασιών μας γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από ελληνικές επιχειρήσεις. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε την ελληνική οικονομία, στην οποία και δραστηριοποιούμαστε.